Tuesday, 10 May 2011

WORDS & INTERIOR ...

Het is geen geheim dat ik graag schrijf en met woorden bezig ben.  En als deze passie kan vertegenwoordigd worden in een interieur wordt dat echt boeiend !  Kijk hier bijvoorbeeld hoe je een ruimte van je woning tot leven kan laten komen door je persoonlijk cachet aan te brengen op de muren.  Want ja... muren hebben horen en vanaf nu ook woorden...


 Aarzel niet om gekleurde krijtverf als achtergrond  te gebruiken en je kinderen of gasten te laten deelnemen aan de wanddecoratie.  Dat brengt leven in huis en maakt hun bezoekje ook fijner.  Indien het te veel wordt kan je het gemakkelijk wegnemen met water.  En als je bepaalde teksten, handtekeningen,... graag vastlegt kan dat gerust met een goei bus haarlak ;-)
 OF  je bent niet al te zelfzeker en je houdt het graag zeer netjes... Dan kan het resultaat zeer geslaagd uikomen dankzij Sadoradesigns.  Je gevoelens, uitspraken en gedachten kunnen op maat gemaakt worden en makelijk plaatsbaar.


Anders overweeg je zeker ook de posters... Maar pas op, niet alles mag of kan ! Hier een leuk voorbeeld dames voor in jullie dressing !
No comments:

Post a Comment